Dags boka tid på hudvårdssalong

Jag har känt av det senaste att jag har fått en så torr och trött hud, över hela kroppen. Känns som det är dags att leta hudvård Malmö. Skulle behöva komma till en bra hudvårdssalong, som kan ta hand om mig. Jag ska se om jag inte kan hitta en på nätet, som verkar bra. Så att jag dels får en ansiktsbehandling, plocka bryn men även råd och tips om krämer och sånt. Det känns som att jag behöver det och att byta ut de jag har hemma, de funkar ju inte ändå!

Andra behandlingar

Det som brukar finnas på hudvårdssalonger är inte bara hudvård Malmö. De brukar även ha en massa annat, som man kan boka in sig på. Allt från manikyr, pedikyr, massage och mycket mer. Kanske man ska hitta just den salongen som har allt detta, eller ska man ta och åka iväg som på ett spa istället kanske?

Åka bort en helg

På spa kan man ju också få hudvård, och andra typer av behandlingar. Jag älskar att åka på spa, men det sker allt för sällan. Det är underbart att bada i varma källor, kalla bad, bada bastu och så sedan då även boka in flera olika behandlingar. Sen sova skönt i en säng och bara njuta. Det är nästan så att jag är sugen på att boka en helg nu och bara åka! Men får se hur jag gör, har inte tiden riktigt just nu.

22 Jun 2018