Gör din träning roligare

Är det så att du brukar träna, men känner lite att du har tappat suget en del? Det finns sätt att göra sin träning roligare. Ett sätt är att våga testa något nytt. Det är ganska troligt att du tröttnar på träningen då och då om du ständigt gör samma aktivitet. Våga därför att testa nya pass eller träningsformer. Passa även på att testa kosttillskott du hittar på fitline.se. Brukar du springa? Gör det roligare genom att testa att springa på nya vägar och gör det till en sightseeing. Sen kan man så att säga "transportträna". Ska du till stranden? Ta på dig löpardojorna och spring dit. Power walka hem från fikan med en kompis eller ta cykeln istället för bussen dit du ska.

Fler sätt att göra träningen rolig på

Träna med vänner är ett bra sätt att ha kul på och umgås. Ta en  härlig power walk eller en joggingtur tillsammans, avsluta med en AW. 

Det går göra det roligare med om du sätter upp en belöning till dig själv. Något du får göra efter ditt träningspass. Det kan du sedan tänka på medan du tränar. Se även till att skriva en träningsdagbok. Att se sina framsteg svart på vitt gör under för motivationen. 

Under träningen kan du även lyssna på musik, eller podcast eller kanske en bok? Sedan är det inte fel heller att satsa på nya träningskläder och skor, som du mer än gärna vill använda och då får du ju det när du tränar. 

 

 

 

 

15 Mar 2019