Man kanske ska passa på när det är elcykelrea?

Jag har länge gått och funderat på att skaffa mig en elcykel. Jag har kikat en del på elcyklar i Stockholm. Dock har jag känt att dessa elcyklar i Stockholm varit lite för dyra för mig. Men så såg jag nu för ett tag sedan att det var elcykelrea! Det är bland annat rea på damcyklar och det passar ju mig bra, jag vill ju ha en damcykel. Ska kolla mer på denna rea på damcyklar och se om det kanske kan finnas en bra elcykel som passar mig, både till pris och utseende.

Smidigt med elcykel

Anledningen att jag vill ha en elcykel och inte en vanlig är att det verkar vara så mycket smidigare med en elcykel tycker jag. Den har ett batteri, som driver en elmotor och så kan man få extra fart tack vare det. Jag avskyr ju att cykla uppför, får ofta kliva av och leda cykeln upp. Men har man en cykel med el, så slipper man det. Man bara kopplar på den, så kommer man upp på ett litet kick. 

Skönt kunna cykla

Det är skönt att ha en cykel att kunna använda under våren, sommaren och hösten. Perfekt att ta cykeln ner till stan när man inte vill köra bil. Sätta sig på en utesevering, dricka ett glas vin och sedan cykla hem igen. Nu längtar jag efter sommaren känner jag. Vintern får gärna ta slut snart!

2 Feb 2019