När är det dags att skaffa barn?

Jag är många år från att skaffa barn, är alldeles för ung, men kom att tänka på det häromdagen, då jag såg på tv, programmet unga föräldrar. De är verkligen kämpar, själv anser jag mig inte vara mogen att ha barn än, är ju i stort sett ett barn själv nästan. Min syster dock, har redan barn, två stycken faktiskt, men hon är äldre än mig. Till sina två barn har hon en syskonvagn. Mycket smidigt, har varit med henne ut förr, innan hon köpte denna syskonvagn, då var det en barnvagn till varje barn och som hon sa, det är inte enkelt om hon ska gå ut och gå själv och putta två vagnar!

Men när det är dags att skaffa barn då? Unga föräldrar blir det ofta av misstag, medan andra faktiskt planerar dem. När är det en bra tid? Ska man ha gjort karriär innan?

Om jag skulle bli mamma

Om jag skulle bli mamma så skulle jag nog shoppa loss på barnprylar. Har ni sett vad mycket kul det finns. Sedan skulle jag satsa på en sulky, eller ja, först en barnvagn, sedan när barnet är äldre. Såg en på nätet som heter Babyzen Yoyo. Denna sulky passar både små barn och lite äldre barn. Så en Babyzen Yoyo kanske är ett bra val. Nu är jag som sagt inte där än, det kanske kommer nya modeller av barnvagnar och sulkys innan jag blir mamma, men då kan man ju göra det valet då!

17 Mar 2017