Sköna kläder i större storlekar

Letar du större storlekar som inte tummar på miljön? Hitta rätt storlekar om man inte går in under medelstorlekarna, kan vara svårt. Både längden och bredden är fel. Vi är inte stöpta i samma form. Avviker man då från normen är det svårt hitta rätt kläder. Men det finns en handel på nätet som har stora kläder just för dig som letar.

Motley denim med stora kläder

Här finns alla sorters jeans i denim för alla som kräver lite större storlekar men som inte vill pruta på kvaliteten och utseendet. Du hittar hip-hop-jeans med låg midja och Gällivarehäng, 1950-tals looken med hög midja. Här finns underkläder, stora hoodies, herrskjortor och shorts. Här hittar du också tröjor, jackor, pikétröjor och de senaste T-shirtsen. Är du intresserad av trendiga scarves, mössor eller bälten? Då hittar du det hos Motley denim.

Praktiskt med nätbutik

Med en nätbutik slipper du springa i affärer. Du kan handla vilken tid på dygnet och får frakt på 39 kronor och hämtar på något av postens ombud. Här får du erbjudande om att köpa tre och betala för två, och som alltid; säkra betalningar. Så välj och vraka! Även stora män vill ha snygga kläder!

14 Jul 2017