Snart dags att boka en resa!

Jag älskar att resa, och gör det så fort jag har möjlighet och råd att göra det. Nu var det länge sedan jag var iväg och jag känner att jag är riktigt sugen på att få komma iväg! Jag har dessutom sparat ett tag med, så att jag ska kunna boka en resa. Jag vet inte exakt vart jag har tänkt att åka, men funderade lite på att resa till Peru. Det verkar nämligen vara ett helt fantastiskt land! Dessutom är det ju här man kan se Inkaruinerna! Det har jag alltid velat göra ända sedan jag var liten. Såg att det är regnperioder här och att bästa tiden att åka är på sommaren, så kanske ska boka en resa till Peru nu, och åka som i juni eller så?

Vandra Inkaleden

Om man bokar en rundresa i Peru, så kan man även få vandra den berömda Inkaleden som leder till Macchu Picchu, den berömda Inkastaden. Denna led tar en med så man får se en massa vackra vyer, men även så att man får se orter och leder så som Wayllabamba, Pacavmayo, Phuyupatamarca och Wiñaymayna. Jag tycker det låter så spännande. 

Boka resa

Jag såg att det finns en resebyrå som heter Inca Tours, som erbjuder resor till Peru, så väl som att med dem kan man vandra Inkaleden. Så jag funderar på att faktiskt ta och boka en resa redan nu, så är det bara att räkna ner sedan till att det är dags att åka!

16 Mar 2017